Снимки: kotelnews.bgЕърбегът на колатана Вилиан Димов, бургаският полицай, загинал при тежка катастрофа

...
Снимки: kotelnews.bgЕърбегът на колатана Вилиан Димов, бургаският полицай, загинал при тежка катастрофа
Коментари Харесай

Страшни подробности за катастрофата със загиналия полицай Вилиан Димов! Проговори шофьорът на другата кола

Снимки: kotelnews.bg

Еърбегът на колатана Вилиан Димов, бургаският служител на реда, загинал при тежка злополука край Котел, не се е отворил. Това излиза наяве от видеоклип на Котелнюз, които са били на мястото на случая минути след свирепото ПТП.

На съдбовния завой те са разговаряли с другия участник в злополуката – мъж на междинна възраст от Хасково, както и с дядото на Вилиан, който живее в Жеравна, написа Блиц.

„ Дойде в моето платно. Изведнъж връхлетя, до момента в който си карах обикновено. Опитах се да избегна удара, само че той се удари в мен и изхвърча в канавката ”, споделя водачът на хасковското рено. По думите му колата за спешна помощ пристигнала незабавно на място, Вилиан наподобява е бил контактен, тъй като е бил излязъл отвън автомобила. Това може би се е случило единствено през пасажерската седалка, защото от страната на водача Голфът е помлян и се опира в мантинелата.

„ Как изглеждаше Вилиан? Имаше ли нещо на лицето? ”, пита дядо му, след което мъжът му изяснява, че не го е видял, защото незабавно е качен в колата за спешна помощ и откаран към болничното заведение.

„ Казах му да не върви на фитнес, да не излиза в същото време ”, разяснява дядо му пред сътрудниците от Котелнюз. По думите му Вилиан в никакъв случай не карал бързо, бил безупречен водач, а и доста добре познавал пътя. Според него най-вероятно се е подхлъзнал на замръзнал сектор.

„ На този завой доста пъти в канавката виждам коли. Шофьор съм от 1963 година. Опасно място е! ”, категоричен е дядо му.


 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР